Netværket for Havkajakaktiviteter i Nordjylland!
www.havkajaknord.dk

39656 Aktive brugere siden
1. januar 2012.


Klik her for at se - Kajak Ture

Vil du med på kajaktur?
Kajak Ture - stedet hvor havkajakroere kan invitere hinanden med på tur. Det kan være ture i det lokale rovand eller udflugter langt væk.


Klik her for at se - Klub Arrangementer

Deltag i fælles klubaktiviteter!
Der planlægges årligt en række Vis din klub arrangementer, workshops, stævner og konkurrencer. Klub Arrangementer - er stedet hvor du kan læse detaljer og tilmelde dig.


Klik her for at se - Smartphone / Tablets

Når det ser skidt ud!
En mere læsevenlig verison af dele af www.havkajaknord.dk specielt for SmartPhones kan findes på www.havkajaknord.dk/smartphone.


Klik her for at se - Vejret i Nordjylland

Tjek vejrudsigten!
Hurtig adgang til havtemperatur og lokalt vejr i Nordjylland.


Klik her for at se - Opslags Tavlen

Vil du spørge om noget?
Søger du efter romakkere til en spændende tur, vil du dele gode havkajaklink, snakke kajak eller noget helt andet. På Opslags Tavlen kan du komme i kontakt med de andre tilmeldt havkajakroere.


Klik her for at se - Ro Journal

Til registrering af dine kajakture!
Du glæder andre end dig selv, ved at registrere dine roture. Det kan være inspirerende at se andres ro status. Var der nogen ude i går? Hvor og hvor langt roede de? Det er noget at det man kan dele med hinanden i Ro Journalen. Ro Journalen er en kombineret Ro Tavle, Ro Journal/Dagbog og Ro Statistik.


Klik her for at se - Kalenderen

En god oversigt over alle opslåede aktiviteter!
Alt opslået på Kajak Ture, Klub Arrangementer og Kajak Kurser kan ses i kalenderen. I kalenderen vil man også kunne finde datoer på aktiviteter som endnu ikke er opslået.


Klik her for at se - Havkajaknord

Hvem og hvad er Havkajaknord?
Information om Havkajaknord og Nordjysk Havkajak Samråd. Oversigt over repræsenterede klubber, kontaktpersoner, medlemmer og deres kajakker. Det er også her du har mulighed for at ændre brugernavn og adgangskode, tilmeld og udmelde dig.


Klik her for at se - Ressource Banken

Del din viden!
Der behøves ikke altid superinstruktører til at undervise. Vi kan også lære noget af hinanden. Og hjælpe hinanden. Ressource Banken er stedet hvor du kan tilbyde din hjælp eller finde hjælp fra andre.


Klik her for at se - Den Nørrejyske Ø

En udfordring for kajakroere!
Hvorfor ro Danmark rundt når mindre kan gøre det. Vi har det hele heroppe, også en stor ø at ro rundt om med masser af udfordrende kyststrækninger.

Jan Malínský
Webmaster
www.havkajaknord.dk