Fælles ture

TilbageLog In
Skagen til Frederikshavn
Tidspunkt: 1/7 2016 kl. 18:00
Tilmeldingsfrist: 24/6 2016
Mødested:
Solnedgangspladsen i Gl. Skagen

Krav til deltager:
EPP2 og form til at ro 50 km om natten i rimeligt vejr og tempo

Forplejning:
Sørger man selv for under turen, morgenmad kan bestilles.

Udstyr:
Husk lanterne (klart lys, skal ses 360 gr rundt) - og personligt udstyr til en behagelig nat på vandet.

Turledelse:
Vi ror minimun 2 og 2 sammen og mødes på aftalte pausesteder

Pris:
Turen er gratis , morgenmad kan købes for 20,-


Midsommernatstur Der skal også være en midsommernatstur i år - men der har været udfordringer! Vi plejer at ro samtidigt med Coast2Coast løbet, men det er samme dag som studenterdimmision, så .... Jeg kan fredagen efter - d 1. juli, og herefter er programmet som sidste år. Solen går ned 22.20 og op 04.24 - så natten er tiltaget med 3 minutter - men det forhindrer ikke, at det kan blive en fantastisk oplevelse. Vi mødes kl 18 på Solnedgangspladsen i Gl. Skagen og gør klar til at ro rundt om Grenen. Efter ca 18 km er vi ved Sandmilen og holder pause - forhåbentlig kan vi sidde på toppen og se solen gå ned mens kaffen indtages. Herefter ror vi videre til Ålbæk havn eller Jerup strand, hvor vi holder endnu pause inden vi ror til Palmestranden. Sidste år tog turen ialt 9 1/2 time, hvor vi roede i de 8. Så med afgang 18.30 er vi fremme i Frederikshavn ved solopgang. Forudsætninger: EPP2 og evne til at ro 50 km om natten i rimeligt vejr. Hver enkelt sørger for egen forplejning på turen. Vejrmeldingen følger vi alle tæt op til turen og vi må aflyse, hvis det ser for broget ud. Evt. kan der blive tale om at starte på østkysten, hvis vinden er for kraftig ved Gl.Skagen. Hele gruppen ror i princippet samlet, men da det er svært at holde en stor gruppe samlet på vandet, foreslår jeg, at vi deler os op 2 og 2, som altid ror tæt sammen for at være sikker på, at ingen pludselig er alene.

Husk lanterner (klart lys, skal ses 360 gr rundt) - udover det øvrige, der er nødvendigt for en behagelig nat ude på vandet.
Oprettet af Carsten Jensen den 16/3 2016 kl. 15:24
Deltagerliste:
Carsten Jensen
Michael Thaarup
Flemming Eriksen
Jens Winther


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Carsten Jensen til alle deltagerne afsendt 1/7 2016
Midsommernatstur 2016
Vejret bliver jo ikke prangende - gråt og fugtigt. Vinden meldes sydlig først 6-8 m/s og så aftagende fra midnat ( fra FCOO ) Er det OK? Meld lige tilbage - vi kan så mødes i Frh så vi kan køre kl 18 - og så afsted.
Besked til alle deltagere