Fælles ture

TilbageLog In
Limfjorden omkring Hvalpsund, Salling og Fur
Tidspunkt: 14/5 2016 kl. 10:-
Tilmeldingsfrist: 7/5 2016
Mødested:
Marinaen i Hvalpsund.

Krav til deltager:
EPP 2 Havkajak eller lign. færdigheder. Kunne ro 2 x 25 km på de 2 dage.

Forplejning:
Egen

Udstyr:
Nødvendigt grej til en tidlig forårstur med overnatning

Turledelse:
Selvstændig roning

Pris:
Ingen - vi er selvbetalere


Vil du prøve en tur med overnatning, så er chancen der nu. Vi mødes ved marinaen i Hvalpsund kl. 10, hvor vi planlægger den videre tur under hensyn til vind og vejr og pakker kajakkerne. Vi krydser fjorden til Salling siden og ror nordpå mod Junget Øre. Undervejs finder vi et sted at gå i land for at spise frokost, fortsætter forbi Havnebyen og ror op gennem Fur Sund. Vi runder vestspidsen af Fur, fortsætter langs nordsiden af øen og beundrer skrænterne indtil vi når Den Røde Sten ca. kl. 17, hvor vi går i land til overnatning. Her er der toiletter og vand ved en parkeringsplads i umiddelbar nærhed og shelters ca. 1 km fra stranden. Næste dag fortsætter vi langs nordkysten, runder Færker Odde, krydser Færker Vig og finder et sted at krydse over til Salling igen. Vi fortsætter sydpå, finder et sted at spise frokost og skulle gerne være tilbage ved udgangspunktet ca. kl. 16.

Medbring eget grej til en rotur i forholdsvis beskyttet farvand og til overnatning (telt, trangia og skovskiderspade). Vi kan risikere at shelterne er fyldte, når vi når frem eller at vi må ændre planer undervejs og finde et andet sted at overnatte. Husk endelig mixtur mod slangebid efter eget valg (slangerne i området er ikke til at spøge med !) og energitæt mad. Jeg tager 5 l. vand med (det har hidtil været nok til 5 personer) og toiletpapir.
Oprettet af Henrik Rudkjøbing den 12/3 2016 kl. 21:05
Deltagerliste:
Henrik Rudkjøbing
Henriette Skjønning


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 10/5 2016
If at sea no less than three ?
Hej Henriette. Hvad synes du, at vi skal gøre ? Gennemføre turen os 2 eller aflyse den ? Norsk vejr lover fint vejr (Nykøbing Mors) med max. 5 mm regn og 4 - 5 m. vind fra nordvest. DMI truer (Midt- og Vestjylland) med 7 mm regn lørdag og 10 m. vind fra nordvest. Der er altså frit valg på alle hylder.
Besked til alle deltagere
Svar udbedes.

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 12/5 2016
Årets Tour de Fur er aflyst !!
Da deltagerantallet er skrumpet og lystløgnerne truer med rigtigt "Henrik vejr", er årets Tour aflyst. Jeg håber på bedre vejr m.m. næste gang.
Besked til alle Roere