Fælles ture

TilbageLog In
Limfjorden omkring Fur
Tidspunkt: 15/5 2015 kl. 10:00
Tilmeldingsfrist: 11/5 2015
Mødested:
Hvalpsund marina

Krav til deltager:
EPP 2 Havkajak eller lignende færdigheder

Forplejning:
Egen (Frokost og aftensmad t. lørdag, morgenmad og frokost søndag). Husk mixtur mod slangebid !

Udstyr:
Til roning i koldt vand. Lejrudstyr til egen brug.

Turledelse:
Selvstændig roning

Pris:
Ingen da vi har egne forsyninger med.


Tur med overnatning - hvis vinden er os føjelig. Vi mødes i Hvalpsund ved marinaen lørdag kl. 10, pakker kajakkerne og er på vandet ca. kl. 11. Vi krydser fjorden til Sallingsiden og ror kystnært mod nord (husk evt. kamera - der er mulighed for sæler). Undervejs finder vi et sted at spise frokost og fortsætter så til Branden færgehavn, hvor vi forventer at være ca. kl. 14 - her kan man evt. støde til. Afhængig af vejret fortsætter vi op gennem Fursund, runder Knudshoved og fortsætter langs nordkysten af Fur til "Den røde sten", hvor vi går i land for at overnatte. Der er en shelterplads med vand og bålplads ca. 1 km,. inde i landet, men mulighed for at telte nærmere kajakkerne og stranden med toilet og vandpost. Søndag fortsætter vi langs nordsiden, runder Færker Odde og følger østkysten til et passende sted, hvor vi krydser over til Salling. Vi fortsætter mod Hvalpsund og finder undervejs et sted at spise frokost. Ankomst til Hvalpsund ca. kl. 16 afhængig af vejret. Turens længde forventes at være 2 etaper a ca. 25 km.

Farvandet omkring Fur kan være ganske udfordrende, så husk personligt redningsudstyr. Der er ingen indkøbsmuligheder fra vi forlader Hvalpsund lørdag. Afhængig af vejr og vind kan turen ændres, kortes af eller helt aflyses.
Oprettet af Henrik Rudkjøbing den 20/4 2015 kl. 09:27
Deltagerliste:
Henrik Rudkjøbing
Merete Malinsky
Jan Malinsky
Knud Erik Pedersen


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 23/4 2015
Rettelse
Jeg kan se, at jeg har skrevet forkerte dage i opslaget ang. Forplejning. Det er selvfølgelig Fredag d. 15. og Lørdag d. 16. det drejer sig om (og ikke lørdag og søndag).
Besked til alle Roere

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 12/5 2015
Pakning og vejrudsigt
Jeg tager min Trangia m. gasbrænder med samt 5 liter vand, skovskiderspade og toiletpapir. Som sædvanlig er lystløgnerne (meteorologerne) uenige om vejret, men jeg følger både DMI og de norske meget tæt. DMI snakker om 6 m. vind fra nordøst d. 15. - og det er jo lige ind på kysten, hvor jeg havde tænkt mig at vi skulle lande.
Besked til alle deltagere
Senest d. 14. ved middagstid vil jeg træffe en beslutning om aflysning/gennemførelse på baggrund af vejrudsigterne, og sende en besked herom, så hold venligst øje med jeres mail.

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 14/5 2015
Vejrmeldingerne
Hej alle. Jeg har lige checket vejret både hos DMI og de norske. De ser ud til at være enige om, at det bliver kajakvejr d. 15. & 16., så jeg mener, at det vil være forsvarligt at gennemføre dette års Tour.
Besked til alle deltagere
Vi ses i morgen i Hvalpsund ca. kl. 10.

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 17/5 2015
Tak for turen
Hej alle. Jeg håber, at I kom godt hjem. Jeg vil sige jer tak, fordi I turde tage med mig på tur - min vejrlykke blev endnu engang bekræftet som ringe. Hvis vi skal vende det til noget positivt, så fik vi mulighed for undervejs at vise, at vi ikke var bange for at ændre turen efter vejret. Vi ses forhåbentlig på vandet.
Besked til alle deltagere