Fælles ture

TilbageLog In
Skagen til Frederikshavn
Tidspunkt: 20/6 2014 kl. 19:00
Tilmeldingsfrist: 18/6 2014
Mødested:
Solnedgangspladsen i Gl. Skagen

Krav til deltager:
EPP2 og form til at ro 50 km om natten

Forplejning:
Alle medbringer selv

Udstyr:
Udstyr til at klare en sommernat i kajak

Turledelse:
Vi ror minimun 2 og 2 sammen og mødes på aftalte pausesteder

Pris:
Gratis. Morgenmad bestilles via Coast2coast


Midsommernatstur. Nu fornemmer man da, at dagene bliver længere, og så er det vel tid til at drømme lidt om årets længste dag/ korteste nat? Coast2Coast2014 er udsolgt, men vi skal selvfølgelig være med i kajak - og her er der plads nok! Det er en ganske speciel oplevelse at ro natten over og være med i morgenmaden på Palmestranden, hvor løberne og cyklisterne kommer ind. Så her er muligheden: Start på solnedgangspladsen i Gl. Skagen fredag 20/6 kl 19.00, så ror vi rundt Grenen til Sandmilen, hvor vi indtager medbragt kaffe mm mens solen går ned. Vi fortsætter og efter en pause i Ålbæk kommer så til Palmestranden ca kl 04 - lige inden solen står op kl 04.19. Månen er 43% fra kl 01.11. Vi indtager morgenmaden sammen med løberne. Fed stemning - uafhængigt af vejret - garanteres!

Vejrmeldingen følges tæt op til turen, og hvis det ser for broget ud melder man bare fra - så hold jer ikke tilbage!
Oprettet af Carsten Jensen den 8/3 2014 kl. 07:31
Deltagerliste:
Carsten Jensen
Flemming Eriksen
Steen Lund Sømod
Jens erik Dichmann
Gert Bach
Jørn Jensen
Jan Tegen
Michael Thaarup
Allan Brühl Andersen


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Carsten Jensen til alle deltagerne afsendt 13/6 2014
Midsommernatstur 2014
Så nærmer tiden sig - forventningerne stiger ihvertfald hos undertegnede. Der er lige et par ting: Jeg har reserveret Frh. Kajakklubs trailer og min kone vil køre, så mød på Rønnerhavnen kl 18 - så læsser vi kajakkerne og kan være i Gl. Skagen kl 19. Vi stiler efter at være i Frederikshavn til solopgang +/- og der er tilbud om morgenmad i det store telt med alle løberne/cyklisterne. Jeg har armbånd, ha´en 50´er klar, så afregner jeg bagefter. Det var et rigtigt fint måltid sidste år!
Besked til alle deltagere
Husk lanterner og mad og drikke til selve tureen. Jeg forestiller mig pause ved Sandmilen og fx bivuakken ved Jerup så vi kan få lidt varmt at drikke undervejs. Vi må maile sammen, når vi nærmer os og ved tvivlsspørgsmål.

Besked fra Knud Erik Pedersen til alle deltagerne afsendt 14/6 2014

Jeg må desværre melde fra pga helbredet for 3. gang ikke kan klare turen - ski.. surt! Jeg ønsker jer alle en go´ tur.
Besked til alle deltagere

Besked fra Carsten Jensen til alle deltagerne afsendt 20/6 2014
Midsommernatstur 2014stur 2014
Så er dagen kommet, og både DMI og YR gør vel sit til at humøret ikke er helt ringe. Vi mødes enten Kl 18 ved Frederikshavn Kajakklub - der er ledige pladser på traileren og op til 3 pladser i bilen til Skagen. eller Kl 19 på solnedgangspladsen i Gl. Skagen, hvorfra vi står til havs.Herefter aftaler vi i fællesskab næste stop og videre tur.
Besked til alle deltagere
Husk Passende tøj, mad og drikke til turen lanterne el lign.. 50,- hvis du vil deltage i fælles morgenmad på Palmestranden