Fælles ture

TilbageLog In
Limfjorden omkring Hvalpsund - Fur
Tidspunkt: 10/5 2013 kl. 10:-
Tilmeldingsfrist: 2/5 2013
Mødested:
Roklubben i Hvalpsund

Krav til deltager:
EPP 2 eller tilsvarende

Forplejning:
Medbring egen forplejning (frokost (x2), aftensmad og morgenmad

Udstyr:
Til en 2 dages tur m.overnatning.

Turledelse:
Vi ror samlet og i vid udstrækning kystnært.

Pris:
Ingen betaling


Så er der igen mulighed for at komme til Fur, Limfjordens perle. Vi mødes d. 10. 5. kl. 10 ved roklubben i Hvalpsund, hilser på og pakker kajakkerne. Forventer at komme på vandet ca. kl. 11. og krydser over til Sallingsiden. Fortsætter nordpå og kommer til Branden færgehavn ca. kl. 14, hvor der vil være mulighed for at støde til. Videre til nordkysten (husk kamera !), hvor vi går i land og overnatter ved "den røde sten", hvor der er shelterplads med vand og toilet i nærheden. Alternativt kan vi overnatte på sydkysten ved Engelst, hvor der er en primitiv lejrplads med vand og toilet (men intet shelter). Dagen derpå ror vi tilbage til Hvalpsund, hvor vi forventes at ankomme ca. kl. 16. Afhængig af vind og vejr kan der blive åbne kryds på ca. 2 km.

Medbring alt (mad, drikke, Trangia m.m.) til eget forbrug til en 2 dages tur. Da shelterpladsen kan være fyldt, når vi ankommer, vil jeg råde til at medbringe telt til overnatning.
Oprettet af Henrik Rudkjøbing den 4/4 2013 kl. 10:49
Deltagerliste:
Henrik Rudkjøbing
Knud Erik Pedersen
Volker Brandt
Martin Funke


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Knud Erik Pedersen til alle deltagerne afsendt 8/5 2013
Afbud - desværre
Jeg overvurderede mig selv og min helbredstilstand. Blev opereret for lyskebrok forrige mandag og regnede med, at sår og det hele var OK til weekenden - MEN har taget gevaldig fejl :-(; så desværre må I se om I kan klar4e turen uden mig. Vi ses en anden gang på vandet, mvh Knud Erik
Besked til alle deltagere

Besked fra Henrik Rudkjøbing til alle deltagerne afsendt 9/5 2013
En status
Hej alle.
Vi bliver 4, der mødes i Hvalpsund; selvom Knud Erik har meldt fra, er der kommet en eftertilmelding. Desuden er det muligt, at der strøder en fra Kajakbumserne til ved færgehavnen i Branden.
For fredag lover DMI vind fra syd (11 m/s) og lidt regn og for lørdag 7 m/s fra sydvest og lidt regn, så vi kommer til at ro i læ af Sallingland. Jeg har fået lamineret nogle kort, der viser området og så nogenlunde den kurs, vi roede sidste år.
Vi ses forhåbentlig i Hvalpsund.
Hilsen Henrik

Besked til alle Roere
Jeg tager en mobiltelefon med og har den åben, så I kan komme i kontakt med mig, hvis der måtte opstå noget undervejs.
Nummeret er 21 16 93 37