Fælles ture

TilbageLog In
Gudenå - Knud sø - Juulsø
Tidspunkt: 18/5 2012 kl. 07:30
Tilmeldingsfrist: 21/4 2012
Luksus kajaktur på Gudenåen. Vi overnatter på Knudhule og der vil blive sørget for aftensmad, morgenmad og madpakke til turen på anden dagen. Vi ror to ture på ca 30 km, der vil være rig mulighed for at gøre turene kortere eller længere hvis man ønsker det.
Prisen er ca 600 pr mand ved fuld belægning i 6 personers hytter.
Oprettet af Bente Kirstine Jessen den 8/4 2012 kl. 17:39
Deltagerliste:
Bente Kirstine Jessen
Dan August Jessen


Tilmelding ikke længere mulig!

Besked fra Bente Kirstine Jessen til alle deltagerne afsendt 13/4 2012
Detaljer om turen :o)
Så er de sidste ting vedr. Knudhule på plads og Turen indeholder som følger: Overnatning i luksushytter - sengetøj og håndklæder kan lejes. 2 retters middag fredag aften - excl drikkevare Aftenkaffe, the med kage Morgenbuffet lørdag Madpakker lørdag Mulighed for bad, inden vi tager hjem lørdag eftermiddag. De to roture der er planlagt er følgende: Den første tur: Ret over Knudsø og til højre mod Silkeborg til Slåensø, der er danmarks reneste sø hvor vi spiser frokost og derefter ror retur igen. Denne tur er ca 28 km. Hvis man ønsker ar ro længere er der ca 5 km længere fremme en lille naturperle, der hedder "brillerne", som er en lille ekstra tur værd. Den anden tur: Ret over Knudsø og til venstre mod overbæringen i Ry,derefter mod Morssø. Der kan laves en lille afstikker til Gammel Ry telt plads, hvor frokosten kan indtages, derefter kan vi fortsætte mod Morssø, hvor der skulle ligge en gammel papirmølle, man skulle kunne ro op til. Denne tur vil også være på ca 30 km.
Besked til alle deltagere
Medbring selv madpakke og drikkelse til fredag og drikkelse til madpakken lørdag. Alt dette får du for den fine pris af 579 kr pr person.